4 Mayıs 2011 Çarşamba

Kim demiş, kime demiş, ne demiş? [2]

  • Tavyan'ın ünlü grubu Fahrenheit her bir üyesinin ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlıyormuş. Calvin Chen yazdığı yeni kitapla, Jiro Wang ve Wu Chun yeni filmlerinin çekimleriyle ve Aaron Yan da "The Next Me" adıyla çıkardığı solo albümün tanıtımıyla çok meşgulmüş. Aaron imza günü için Hong Kong'a gitmiş. Onu görmek ve tebrik etmek için  binlerce hayran gelmiş. Aaron solo albümünden "Suddenly" ve "The Next Me"yi seslendirmiş. Hayranlarından gelen "Fahrenheit dağılacak mı? Ne zaman tekrar bir araya gelecek?" sorularınaysa "Bu sene bitmeden grubun yeniden bir araya geleceğini ve grubun dağılmasının söz konusu olmadığını söylemiş.
  • "Nodame Cantabile"ın starı ve şarkıcı Hiroshi Tamaki'nin tanıtım konserleri için ilk durağı Tayvan'mış. Yaklaşık 200 hayran onu havaalanında karşılamış.
    Tamaki "Japonya yaşadığı 311 felaketin ardından Tayvan'dan ve bazı başka ülkelerden çok yardım gördü. Bir Japon olarak Tayvan'lılara çok teşekkür etmek istiyorum, minnettarım." demiş.
  • SM ajansı, SM Town Live isimli turlarını Latin Amerika'ya taşıyabilirmiş, işi büyütüyorlarmış. Hayırlı olsun. ^^
  • Yamapi çok yemek yiyormuş. Konserlerin sonrasında bile ilk yaptığı şey yemek yemekmiş. 
  • Jang Keun Suk, "Let me Cry" single'yla 119,149 kopya satarak Oricon listesinde haftanın 1. olmuş. Yabancı bir şarkıcı olarak çok büyük başarı elde etmiş yani. -Ayrıca dans etmediği halde böyle başarılı olması bence de harika! Tebrikler!-
  • Bir live-action olan "Wild 7" filminin tanıtımı yapılmış. Oyuncular arasında yok yok! Eita, Shiina Kippei, Maruyama Ryuhei (Kanjani8), Abe Tsuyoshi, Ukaji Takashi, Hirayama Yusuke, Matsumoto Minoru ve komutanları Nakai Kiichi. Ayrıca Fukada Kyoko ve Kaname Jun, Motokariya Yuika ve Yoshida Kotaro'nun da filmde rolleri varmış.
  • Ünlü Koreli grup BIG BANG Fuji TV'deki "Tokudane!" isimli bir programa konuk olup Tonight isimli şarkılarını seslendirmiş. 

0 yorum: