26 Ocak 2012 Perşembe

Ajansları Jin ve Meisa İlişkisini İnkar Ediyor ~~

Johnnys E. “Onların arkadaş olduklarını biliyoruz ama bir ilişki söz konusu değil. Dahası Tokyo DisneySea'ye diğer arkadaşlarıyla beraber gitmişler.” Kuroki'nin ajansı da yaklaşık aynı açıklamayı yaptı. “Tokyo DisneySea'ye gittikleri doğru ama yanlarında arkadaşları da varmış. Onlar sadece arkadaş.”
Ne yani, doğru olsa da yalanlayacaklardı. Neye inanalım şindi biz? :D Johnnys'te bir yaşa kadar sevgilin olduğunu açıklayamıyorsun ya da evlenemiyorsun. Çok saçma. Eminim ki %90'ının ilişkileri oluyor, e sonuçta onlar da insan. Duyulmamasına dikkat ediyorlar o kadar. Aksine Ryo, Yamapi ve Jin hep yakalanıyorlar. Gruplarından ayrılan 3 asi silahşor ya saklama konusunda beceriksizler ya da saklama gibi bir kaygıları yok. Jin'in Takako Uehara, Rosa Kato, model RINA, ve Maki Nishiyama'yla da adı çıkmıştı zamanında. Fark ettiyseniz Jin'in belli bir tipi var ve Meisa bu tipe çok uyuyor. Az önce bir yorum okudum, çok hoşuma gitti. "Jin oyunculukta kötü, Meisa şarkıcılıkta. Keşke söylenti doğru olsa." :D
Birkaç yabancı blogta bazı yorumlara rastladım. Sözüm onlara... Jin'i psikopat gibi takip edenler, başını .ötünü dillerinden düşürmeyenler, çocuğun tüm özel hayatını didik didik edenler kendileri ama söz konusu Jin'in bir sevgilisi olabileceği mevzusuna gelince "Bu onun özel hayatı, bizi ilgilendirmez! Bu konuda post göndermeyeceğiz". Şimdiye kadarki umumi hayatı mıydı yani? Güldürmesinler beni. Buna tıp dilinde inkar evresi derler. Şanslı olanlar Jin evlenene kadar kabullenme evresine ulaşabilir.

0 yorum: