7 Şubat 2012 Salı

Sanırım ~~

Düşündüm de ben çok aklı başında ve sevimli bir çocuktum. Hani örnek öğrenciler olur ya, ben öyle bir öğrenciydim. Düzenliydim. Mesela saçım hiç dağınık, defterlerimin kenarları da kırışık olmazdı. Genelde mantık çerçevesinde hareket ederdim. Aptallığa ve cıvıtan insanlara tahammül edemezdim. Sanki çocukken yetişkindim şimdiyse gitgide çocuklaşıyorum. Bu konuyu düşünmemin sebebi dün akşam arkadaşımla yaptığım uzun konuşma oldu. Kendisi beni gördükçe hayatının hiçbir döneminde bir fan olmadığını anladığını söyledi. Sanırım günün birinde deli bir fangirl olacağım benim de aklımın ucundan geçmezdi. İşin güzel yanı ne biliyor musunuz? Halimden çok memnunum. İnsanların hissettiklerimi anlamasını beklemiyorum. Fan olmanın herkesin anlayamayacağı bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü. Özellikle Pazar günü yapılan FM görüşümü daha da güçlendirdi. Herkesin birlik olması, oradaki coşku gözlerim yaşarmasına sebep oldu, ki JaeJoong da aynı şeyi hissetmiştir bence. İnsan sevdiği sanatçıyı aylarca, yıllarca takip ediyor, artık onu ailesinden biri olarak görmeye başlıyor, onun şarkılarıyla gülümseyip onun şarkılarıyla hüzünleniyor. Elbette onu görebilmek, dilediğinde konserine gidebilmek, şarkılarına eşlik edebilmek ve o atmosferi soluyabilmek ister. Bin bir türlü insan olduğu gibi, bin bir türlü de farklı sevgi de olabilir. Ama ben olayı "Oppa çok shekersaan!"den çok daha derin buluyorum. Öylelerine bulaşmamak lazım zaten, onların sevgisi shabondama(sabun köpüğü). Uzun uzadıya yazmak istiyordum ama çoğunuzun bahsettiğim şeyi anladığını varsayıyorum. Shabondama demişken, alakasız olacak ama yazımı onunla bitireyim.


 Not: Ayrıca fark ettim ki, müzik sever biri olduğum için ben bir oyuncuya fanlık derecesinde sevgi besleyemiyorum. :P

2 yorum:

Dolunay dedi ki...

''Hayran olma'' meselesi cidden pek çok açıdan bakılabilecek, geniş bi konu. ''Oppacı'' -ya da adına daha geniş kapsamlı bi şey koyalım- kesimle, bir sanatçıya gerçekten yürekten bağlanmak, onun vermeye çalıştığı duyguyu aradaki mesafeye rağmen almayı başarmanın aynı ad altında olması cidden kötü bi durum. Ama seni ya da beni rahatsız eden bu durumun sorumlusu bahsettiğim ilk grup değil mi aslında? İlk grubun hayranlığı ya bi nebzeden sonra yok olur ya da ikinci dediğime döner. Bu yüzden belki de bizim bu durumu umursamamız gerekmektedir değil mi Yeşil Kaşeli :D
İmza: Fanmeetinge katılamamış kalbi kırık fan :P (Ama pc başında takip etmek bile harikaydı:)

Unknown dedi ki...

Dışarıdan bakıp akıl işi değil böyle hayranlık diyenlere de katılıyorum bazen biliyor musun? Konuda vurgulamak istediğim şeylerden biri buydu ama o an toparlayamamışım. :P Deliyiz bence biz toptan. Ve dediğim gibi böyle biri olacağım aklımın ucundan geçmezdi.
Sanırım ilk söylediğin söylenebilecek en doğru şey. Her açıdan bakılabilecek, tartışmaya açık bir konu. Şu an Jae'nin sabun köpüğü hayranlarından biri olarak söylüyorum bunu. :D Bir yerde herkes aynı katogoriye girebiliyormuş.