3 Eylül 2012 Pazartesi

To The Beautiful You ~~

Hanazakari no Kimitachi'nin Kore versiyonu sonunda çıktı. SM Entertainment 1 yıl önce diziyi yeniden çekecekleri haberini verdiğinden beri üzerine senaryo üzerine senaryo yazmıştık. Başrollerde SM'den birilerinin oynayacağını biliyorduk tabii ki ama kimin oynayacağını bilmiyorduk. SM, Sano rolüne Minho'yu, Mizuki rolüne de Sulli'yi layık görmüş, çok da iyi yapmış. Cuk diye oturmuşlar rollerine. Dizinin 6 bölümü yayınlandı bile. :) Ratingler beklenenden düşük. Ama en sevilen, en azından yabancı ülkelerde en sevilen diziler orada izlenmediğinden Kore ratinglerini artık gram kaile almıyorum. Açıkçası ben çıkan tüm bölümleri büyük keyifle izledim. Dizinin takibindeyim yani. :) Dizinin ilk bölümünden birkaç caps paylaşayım.

Sano rolündeki Kang Tae-Joon (Minho) ~~
-Hatırlatma: Uzun atlama sahnelerinde dublör kullanmıyor, kendisi atlıyor-

 Ashiya Mizuki rolündeki Goo Jae-Hee (Sulli) ~~
- Saçlarını kestikten sonra ağlamış.-

Nakatsu rolündeki Eun-Gyeol (Hyun Woo) ~~
Başta pek sevemem sanmıştım. Japon Nakatsu'nun yerini zor doldurur diye düşünmüştüm. Canlandıran öyle şeker bir çocuk ki, öyle şirin mimikleri var ki sevmemek elde değil. ^^ - 6. bölümde yarışma için kız kostümü giyen Goo Jae Hee(Sulli)'ye nasıl hayran hayran, nasıl içi gide gide bakıyordu ki benim içim acıdı. Bir öğrense kız olduğunu da kendini böyle kahretmese. Böğğ. :( -

Dizide  Eun-Gyeol(üstteki)'a aşık, Goo Jae Hee'ye de gıcık öğrenciyi oynayan Song Jong-min(Hwang Kwang-hee) 

Dizide rujunu elinden düşürmeyen Hwang Kwang-hee aslında bir K-pop grubu olan ZE:A'nin üyesi ve çok renkli bir kişilik. Hatta Sulli bir röportajında "Normal hayattaki ideal tipim Hwang Kwang-he. Çok eğlenceli biri, komik erkekleri seviyorum" tarzı bir şey demiş. Dizide seçmek zorunda olsaydı da Minho'nun canlandırdığı Kang Tae-Joon karakterinden ziyade, Hyun Woo'nun canlandırdığı Eun-Gyeol karakterini seçeceğini, çünkü daha eğlenceli bir karakter olduğunu söylemiş.

Dizimizde Goo Jae-Hee'nin kız olduğunu şıp diye anlayan doktorumuz da bu ~~
İlk bölümde gizli gizli Yong Jun Bae fotolarına bakıyordu pcsinde. Koptum! :D

Daha bir sürü karakter var ama o kadar ayrıntıya gerek yok. İzlemek isteyen izler zaten. Gelelim Hana Kimi'yle olan farklılıklarına. Gerçi Hana Kimi'yi milattan önce izlemiş gibi hissediyorum, tüm ayrıntıları hatırlamıyorum. Bir kere benim favorilerimden Aura okuyucu Kayashima Taiki(Yamamoto Yusuke) yok. Sonra kızımızın Amerika'dan gelen abisi de bildiğin Amerikan. -Üvey abisiymiş-
Sonra bir ara pansiyona gidiyorlar ya, 2. yurdun başkanının annesi falan anlıyordu kızımızın aslında kız olduğunu. -Nasıl bir cümle o!- Öyle ayrıntılar değişmiş işte. Tamamen aynı yapsalar sıkıcı olurdu zaten, böylesi daha iyi. Şimdilik bu kadar. Diziyi Türkçe'ye canım Shawol arkadaşlarım SHINee World Ekibi çeviriyor, buradan takip edebilirsiniz.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

tae joon peki gerçekleri ne zaman fark ediyor aslında kareşısındakinin kız olduğunu?