10 Kasım 2012 Cumartesi

Piece (2012) [Türkçe Çeviri]

Benim eksik parçam mısın?
 
 
KONU:

3 yıl önce, lise 2. sınıftayken Narumi Hikaru ve Suga Mizuho birbirine aşık olup aylarca gizlice çıkarlar. Hikaru'nun karşısındakilere fazla ilgi gösterme, Mizuho'nun ise karşısındakilere mesafe koyma gibi bir sorunu vardır. Bir daha görüşmeyi düşünmeyen bu çiftin yolları kanserden kaybettikleri lise arkadaşları Origuchi Haruka'nın cenazesinde yeniden kesişir. Mizuho'yu kaybettiği kızının yakın bir arkadaşı zanneden Haruka'nın annesi ondan Haruka'nın ölmeden önce görüştüğü meçhul sevgiliyi bulmasını ister. Hikaru ve Mizuho geçmişte vakit geçirdikleri arkadaşlarıyla yeniden görüşmeye başlarlar. Geçmişlerindeki kırıntıları topladıkça birbirilerinin daha önce hiç görmedikleri yanlarını da görmeye başlayacaklardır.

Karakterler

Narumi Hikaru (Nakayama Yuma)



Suga Mizuho'nun ilk öpücüğünü çalan lise arkadaşıdır. Havalı görünüşü ve kızlara karşı olan ilgili tavırları sayesinde lisenin en popüler çocuklarındandır. Sığ ve sorumsuz biri gibi görünse de anlaşılması güç ve gerçekte kalbini kimseye açmayan biridir.

Suga Mizuho (Honda Tsubasa)



Soğuk mizaçlı bir üniversite öğrencisidir. Olaylara duygularından ziyade mantıkla ve şüpheci bir tavırla yaklaşır. Origuchi Haruka’nın annesinin ricası üzerine Haruka'nın lise yıllarında çıktığı meçhul kişiyi araştırmaya başlar. Lise 2'deyken aylarca gizli gizli Narumi Hikaru'yla görüşmüşlerdir.

Yanai Takashi (Matsumura Hokuto)



Suga Mizuho’nun lisedeki notları çok iyi ve kızlar arasında çok popüler olan senpaisidir. Lisedeyken Origuchi Haruka'yla aynı kulüpte görev almakta ve ondan hoşlanmaktadır.

Setouchi Madoka (Suzuki Airi)



Suga Mizuho’un lisedeki arkadaşlarından biridir. Okulda güzelliği ile nam salmıştır ve herkese karşı çok kibardır.


Origuchi Haruka (Mizuno Erina)



Suga Mizuho’nun lisedeki arkadaşlarından biridir. Lise yıllarında sürekli kötü davranışlara ve sataşmalara maruz kalmıştır. Bir keresinde ondan yardım gördüğü için annesine Mizuho'nun iyi bir arkadaşı olduğunu söyler. Henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmiştir.

Çevirisine Janoomma ile başladık. Altyazılar için Tık.


0 yorum: