19 Kasım 2012 Pazartesi

Jin Ne Zaman Sahnelere Dönecek?

Meisa Kuroki, Johnny Kitagawa için bir evlat gibi.

Johnny Kitagawa 27 Ekim'de, Guiness rekorlarını anma adına şimdiye kadarki en büyük sahne şovlarından biri olacak olan "Johnny World" hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Bu basın toplantısında uzun zamandan sonra Jin'den bahsetti.
Muhabirler Jin'in ne zaman sahnelere döneceğini sordu. Kesin bir tarih vermeyen Kitagawa "Jin artık bir baba. Şu an için çocuklarıyla ilgilenmelerini isterim. Onlarla iş birliği yapmak, yardımcı olmak istiyorum. Jin işe geri dönmeden önce ailesiyle ilgilenmeli." dedi.
Kitagawa Jin ve Meisa'nın evliliğine hiçbir zaman karşı olmadığını belirterek onlara iyi dileklerini gönderdi. Medyada Jin ve Meisa'nın ani evliliğe karşı acımasız ve sert yansıtılsa da, Kitagawa normalde ikisine de destek veriyor.
Jin, Kitagawa'nın favorilerinden, her ne kadar çok bilinmese de Meisa da onun için özel. Meisa çok genç yaşlarda Okinawa'dan Tokyo'ya çalışmaya geldi. Johnnys de onun Johnnys idolleriyle birçok dizide oynamasını sağladı. Özel hayatında ve iş hayatında ona her zaman destek oldu. Yani Kitagawa'nın Meisa'yı kızı gibi görmesi çok şaşırtıcı değil.
Johnny, Jin ve Meisa habersiz evlendiğinde kendini ihanete uğramış gibi hissetti ancak ikisiyle de arasındaki ilişki sanıldığından daha derin, aynı baba-oğul, baba-kız gibi.

Ben haberin yalancısıyım. Ne kadar doğru bilmiyorum. *

0 yorum: