5 Ocak 2010 Salı

KAT-TUN Güldüren Zamanlar (Music Fighter)

Yeni denk geldiğim ama oldukça eski bir KAT-TUN videosunu sizinle de paylaşmak istedim.
KAT-TUN elemanlarımız ilk singledaki cicim aylarında (31.03.2006) bir programa katılmış.


Videonun altyazısı olmadığından yorumlara bakarak ve biraz da fikir yürüterek anladım konuşmaları ya da anlamaya çalıştım. (Lütfen videonun başlığını önemsemeyiniz!)
Kısaca anlatacak olursak Kamenashi ve Akanishi sunucuların sorduğu " En ... üye kimdir?" şeklindeki sorulara cevap veriyorlar. Ama öyle sözlü cevaplar değil bunlar. Kollarından tuttukları üyeleri 1'den 5'e kadar sıraya koyuyorlar. İşte işin güzel yanı burada başlıyor. Her şeyden habersiz sıraya konmuş üyeler soru hakkında fikir yürütüyorlar.




İlk soru Kame'ye soruluyor. "En çok hangi KAT-TUN üyesinin arkadaşı var?"


Kame, Koki'nin kolundan tuttuğu gibi onu ilk sıraya koyuyor. Sonrasında Akanishi'yi 2. sıraya. Junno, Nakamaru ve Ueda da onları izliyor. Koki'ye göre bu "En yakışıklı kim?" sıralamasıymış. Ueda'nın isyanı görülmeye değer :) Eh, ne de olsa sona kalan o. Yine anladığım kadarıyla Akanishi soruyu doğru tahmin ediyor.


Söylemeden geçemeyeceğim. Akanishi, Kame tarafından 2. sutüna sürüklenirken sıralamayı en yakın arkadaş sıralaması sanarak Kame'ye isyan etti. Hani nasıl olur da onu 2. yaparmışmış. :D


İkinci soruysa Akanishi'ye soruluyor. "En narsist üye kim?"


Akanishi'nin sıralaması ; 1. Kamenashi Kazuya, 2. Ueda Tatsuya, 3. Junno Taguchi, 4. sırayı boş bırakıyor :P ve 5. sırada ise Nakamaru'yla Koki'yi kucak kucağa oturtmak suretiyle işlemini bitiriyor.


Ben izlerken çok gülmüştüm. Bakalım sizler ne düşüneceksiniz?

5 yorum:

Fato dedi ki...

Bence en artist te ueda olmalıydı hehe Video boyunca dikkat ettim eli cebinden çıkmadı + oturduğundada bacak bacak üstüne falan attı. Zaten hiç sesi çıkmıo kuzumun :)

Berre dedi ki...

Hiç büyümesin bu çocuklar ya ^^

İyi güldürdüler beni yine. Ueda nasıl saldırdı Koki' ye :P

Hepsinin mimikler ayrı bir şeker zaten :)

Janoomma dedi ki...

Bence de, çok komikler gerçekten :))

Berre dedi ki...

Az önce aklıma geldi bu video, kendi kendime gülmeye başladım :P

Sonra kendi kendime sıralamalar yapmaya başladım zihnimde. Ama bu sefer 6 tane tabure var, kollarından tutup onları bir tanesine otutturan da benim ^^

Ah hayal dünyam :P

Unknown dedi ki...

Arada bana da oluyor aynıları :D
Aklıma alakasız bir şey geliyor, gülmeye başlıyorum falan. Otobüs, ders mers dinlemiyor valla.
Yalnız değilsin :P