20 Nisan 2011 Çarşamba

Shiawase ni narouyo (2011) -Jp-


Konusu:
Junpei Takakura(Shingo Katori) bir evlendirme ajansında danışman olarak çalışmaktadır.  "Mutluluk satan adam!" sloganıyla sayısız çifti evlendirmiştir.
Haruna Yanagisawa (Meisa Kuroki) ajansa müşteri olarak gelen gizemli ve güzel bir bayandır. Haruna o kadar güzeldir ki Junpei ne kadar uğraşırsa uğraşsın ona bir eş adayı bulamamaktadır. Sonunda varlıklı ve yakışıklı bir avukat olan Naoto Yashiro (Naohito Fujiki)'yla onları görüştürmeye başlar ama gelin görün ki aslında Haruna'ya kendisi aşık olmuştur.


5 yorum:

charmed dedi ki...

konusu çok güzel naohito fujiki ben bu adamı çok beğeniyorum ama 2.rolde galiba sevdiğim ahjussileri 2.rolde görmeye alıştım artık..

tixxie dedi ki...

blogunu begenerek takip ediyoum anlatımların için teşekkürler birde toilet no kamisama dizisinin tanıtımını ekliyebilir misin ünlü bir japon şarkıcıyla alakalı bir dizi internette bulamadım eklersen çok memnun olurum blogda yazmasan bile burda cevap verirsen sevinirim .D

Unknown dedi ki...

Hoş geldin tixxie. Takip ettiğin için ben teşekkür ederim. ^^ Bahsettiğin televizyon için çekilen 2 saatlik bir film. 83 doğumlu Uemura Kana adında bir bayan şarkıcı var Japonya'da. Çocukluğunda babaannesiyle yaşadıklarını anlatan bir şarkı yapmış, 10 dakikalık.
Dinlemek istersen, linki şurada: http://fizy.com/#s/1kwbv3
Şarkının adı Tuvaletin Tanrısı. :P

Yani film kızın gerçek hayatından kurgulanmış. Çocukluğunu ve babaannesinin ölümüne kadar yaşadıklarını anlatıyor.

Unknown dedi ki...

Charmed ben dizinin ilk bölümünü izledim, dizi gerçekten çok güzel. Valla ben başroldekini daha çok seviyorum, belki çok yakışıklı değil ama harika bir oyuncu. :D

tixxie dedi ki...

çok sagol teşekkür ederim :D:D