4 Mayıs 2011 Çarşamba

Bloody Monday

Bloody Monday son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerdendi. Lafa nereden başlasam, bu diziyi nasıl anlatsam bilmiyorum. Öncelikle aksiyon doluydu, tansiyon hiç düşmedi, şimdi ne olacak diye diye izledim baştan sona kadar, yeri geldi heyecandan yerime oturamadım. Kesinlikle favorilerim arasında girdi. Açıkçası Japonlardan bu kadar iyi bir dizi çıkabileceğini ben bile düşünmemiştim. Deli para harcamışlardır bu diziye. Tüm övgüleri hak ediyor bence. Boşuna rating rekorları kırmamış, boşuna 2. sezonu çekilmemiş. Bilirsiniz Japon dizileri bir sezon çekilir, bu sezon da 6-12 bölüm arası olur. Dizinin aslı mangaymış zaten.
 Bloody Monday'de kime güvenebileceğinizi asla kestiremiyorsunuz. Her an güvendiğiniz biri hain, casus çıkabilir ya da hiç güvenmediğiniz biri en sağlam adam çıkabilir. Kurgusu çok başarılıydı. Dizide emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bayıldım, bayıldım, gözümü kırpmadan izledim. :P Bu arada adından da tahmin edebileceğiniz gibi kanlı bir dizi. O konuda uyarayım.
Dizinin benim için ağır topu  Hiroki Narimiya'ydı. Aslında diziye başladığımda dizide oynayacağını bile bilmiyordum. Gördüğümdeki mutluluğumu hayal edin artık. ^^ 2. sezonu da hemen izlemeliyim!

4 yorum:

Silver dedi ki...

mirua haruma damı oynuyormuş dizide kimi ni todokenin live actionun da kazehaya yı çok güzel oynamıştı nedense fazla beğeneni ve seveni yok türkiyede ama iyi bir oyuncu

Unknown dedi ki...

Yazmayı unutmuşum.--'
Zaten diziye Miura Haruma için başlamıştım. Samurai High School'u çevirirken keşfetmiştim onu. O zamandan beri takip ediyorum filmlerini, dizilerini. Bu diziyi uzun zamandır izlemek istiyordum ama yeni kısmet oldu yani. Kesinlikle iyi bir oyuncu.

Silver dedi ki...

japonyada 2.sezon çıkan dizi yok gibi güzel bir işe benziyor bloody moondayı da izleme listeme aldım :)

Unknown dedi ki...

Hakikaten bir sezon çekip bitiriyor diziyi bu Caponlar. Hatırladığım bir Nodame Cantabile, Hotaru no Hikari, Jin ve Gokusen var 2. sezonu çekilen. Hatta Gokusen 3 sezon+film :P