23 Eylül 2012 Pazar

Jin Bir Kız Babası Oldu ~~

Jin ve Meisa'nın bebeği bugün doğmuş arkadaşlar. Normalde doğumun Ekim'in başı gibi gerçekleşmesi bekleniyordu ama bir iki hafta oynama yapabiliyor tarihler. Kendi yeğenimden biliyorum. O yüzden sık sık haberleri kontrol ediyordum. 2 gündür "Meisa ne zaman doğum yapacak? Neden hala haber yok? Acaba kız mı olacak, erkek mi? Adı ne olacak?" diye dolanıyordum Twitter'da. Anneyle bebeğin sağlık durumu iyiymiş. Doğum Okinawa'da gerçekleşmiş. Henüz kilosu, boyu ya da ismi hakkında bir bilgi yok. Jin ve Meisa da faksla kısa bir açıklama yapmış. :)

"Uzun gibi gözüken ama aslında kısa zaman diliminden sonra sonunda kızımızı kucağımıza aldık. Birbimize verdiğimiz güç ve destek sayesinde, bu yeni sevgiyi elimizden geldiğince düzgün bir şekilde yetiştirmeye çalışacağız. Bu mucize için Tanrıya şükretmek istiyoruz. Bir aile olarak bundan sonra da her günümüzü gülümseyerek mutluluk içinde geçirmek istiyoruz."

6 yorum:

Nova dedi ki...

Omo~~ Allah bağışlasın, demek kız olmuş. :) Kız çocuklarını ayrı bir severim, nasıl da şirindir şimdi. :) İnşallah resimleri düşer de görürüz. :)

Unknown dedi ki...

Heyecan yaptım ben de ya. Tag eklemeyi bile unutmuşum hatta :0
Kim bilir nasıl mutlulardır. :) :) Allah bağışlasın bebeklerini.

selsi dedi ki...

Allah analı babalı, huzurlu, boşanmasız falan büyütsün. Yav bunlar kız hamile diye mi evlenmişlerdi, Cem Yılmaz, Okan Bayülgen misali yoksa sonradan mı oldu?

Unknown dedi ki...

Kız hamile diye evlenmişlerdi. Üstelik ajanslarına bile haber vermemişlerdi. Sonrasında kıyamet koptu. Jin'in ajansı -Johnny's Entertainment- tüm işlerini iptal etti. Misal Jin'in Japonya konser turunu iptal edip zararı kendi cebinden ödemesini istedi. Başrol oynayacağı dizinin kardorusundan onu çıkardı falan. 8 aydır hiç haber alamıyorduk. Meisa'nın ajansı insaflı çıktı en azından da kadına iş bağladı. Neyse, bebek sağ salim doğdu, mühim olan o. Ajansların tutumu elbet değişir.

Niyon dedi ki...

Çok sevindim~~ Ve gözün aydın Mirune. Bekliyordun, beklediğini yazıyordun hep.

Allah bağışlasın, Allah analı babalı mutlu mutlu büyütsün.

Kız olmasına da ayrı bir sevindim :)

selsi dedi ki...

Çok zarar ettirmiş bebek. Kısmetiyle gelmemiş ama sağlıklı olsun başarılı insanlar işlerini düzene koyarlar. ^^