7 Nisan 2011 Perşembe

Akanishi gidip BoA'nın saçını çeksin bari!

Akanishi yaklaşık bir hafta önce kendisine Twitter hesabı aldı. Duygularını biraz olsun iletebilmek için ona özene bözene tweetler atan hayranlarına tepkisiz kalıyor. Umarım en azından bir teşekkür eder. Elin adamları Transleyt gugıldan faydalanıp hayranlarına kendi dillerinde cevap veriyor. Neyse idare ediyoruz. Arada ileti atıyor, kankalarıyla hoşbeş ediyor falan. Kankaları dediğim de, Crystal Kay, BoA, Shirota Yuu ve kardeşi, Dbsk'nın eski üyesi Hero-Kore ünlülerine aşina olmayanlar için: Sunao ni Narenakute'deki doktaa!-, ekibindeki dansçı kızlar vs.
Jin ilk iş olarak Twitter hesabı aldığını duyurdu bu saydığım isimlere.
"Hey, bak ben geldim. Huu! Görüşelim bir ara." falan yazdı. Yorum yapmadan hemen BoA'yla aralarında geçen konuşmayı aktarıyorum.



Jin: BoA Twitter hesabı aldım.
BoA: Jin_bakanishi!!! Haha, ben de takip ettim.
Jin: Kabalaşma BOAHO.
BoA: Havaalanında beni bekleyen kızlar vardı.
Acaba programımı nereden biliyorlardı? Çok teşekkür ederim kızlar.
Jin: Ben söyledim.
BoA: İyi, o zaman ben de senin hayranlarına söylerim.
Jin: İnsanların tahminleri beni bazen şaşırtıyor. BoA'ya "a ho" dediğimi sananlar olmuş.
Kendinizi eğitin biraz. AHO Japonca'da salak demektir.#katıksızeğlence
BoA: Baka da Japonca salak demek. Değil mi Bakanishiin?
Jin: Üstüme gelme BoAho. Hoşlandıkları oğlana sataşan kızlar gibi.
Ah üzgünüm. Benim kalbim dolu.
BoA: Her neyse. :P

Hiç, yok bunlar halka örnek olması gerekenler insanlar da, bilmem ne de şeysine giremem. Sorunum bu değil, varsın örnek olmasınlar. Flört edip etmemeleri de umurumda değil. Ama illa böyle takılacaksanız, bari biraz daha yaratıcı olun be cikcikçi kuşlar. Koskoca star olmuşsunuz, çocukların ağızlarını yayarak "Salak! Salak!" "Asıl sensin salak!" tartışmasının bir benzerine girmeseymişsiniz daha iyi olurmuş kanımca. Bu konuşmayı okuduktan sonra gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Japonya böyle zor zamanlar geçiriyorken-- :( Tamam, hayat devam ediyor, gülmeyin, sohbet etmeyin demiyoruz. Ama göz önünde olan insanlar da tutup böylesine saçmalamalıydı. Kafaları iyiydi herhalde. --'
İşin en komik yanına geliyor sıra. Bu haberi okuyan bir hayranımsı kızcık: " Hayır, olamaz! Kame'yi aldatamazsın!" gibi güzide bir cümle kurmuş. Yorumsuz.
Bir de şöyle bir fotoğraf düştü nete. Akanishi'nin alemci tayfası.

Tüm alemciler mi birbirini bulur yarabbim! Ya hu mıknatıs gibi çekiyorlar birbirilerini. Hero'nun hayranlarından tepki toplamamak için çok fazla yazmak istemiyorum. O kadar tanımam, etmem de zaten kendisini. Ben hiçbir şeyden haberi olmadığı halde benim sevdiğim şarkıcılar hakkında  ahkam kesen tiplere kıl oluyorum çünkü.
Ama bu durumdan haz etmediğimi de bildirmek istedim.
Jin keşke Twitter açmasaydın. :P

14 yorum:

sadako dedi ki...

bu twitter haberi ilk çıktığında kesin biri işletiyor düşünmüştüm. Jin ve sokak dili... "i just got twitter, chyea", "ppl i dont think i can get along with u guys", sonra yine chyea, chyeaaa, chyeaaaaaa, CHYEAAAAAA -_-

"to all my loyal subjects" konusuna hiç girmiyorum.

ayrıca ben de BoA'ya "ho" dediğini sanmıştım başta. ne demek istedin şimdi bana Jin? o.0

Janoomma dedi ki...

Yav bu "aho" şu Hotaru no Hikari'de Buchou'nun Amemiya'ya taktığı Ahomiya'daki "aho" değil mi? Birbirilerine takılmışlar işte, bunda bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Samimilerse rahat konuşabilmeliler zaten. Ama Jin'in hayranlarına karşı sergilediği saygısız/düşüncesiz tutumu ben de hiç tasvip etmiyorum :/ Gıcık şey!

Unknown dedi ki...

Parmaklarımdan kıvılcımlar çıkarak yazmıştım bu yazıyı ben. :P
Akanishi sağ olsun, bu vurdumduymaz hellerine de alıştırdı insanı, gitmesine de alıştırdı. Yani artık Akanishi'dir, ne yapsa yeridir diyorum. Bazen ona atılan Tweetlere bakıyorum da öyle kötü hayranları var ki, öyle saygısız ve gereksiz şeyler yazıyorlar ki Akanishi'ye de hak vermeden edemiyorum.

Adsız dedi ki...

haha evet ben takip ediyorum bide sorular soruyor sun or moon gibi bende başta inanmamıştım başta halada aynı ama bi resim yayınlasa iyi olur çviri için tesekkürler

Unknown dedi ki...

Ta kendisi, şüphen olmasın. Dansçı arkadaşları ve diğer ünlü arkadaşları doğruladı, ki o yüzden onlar da Akanishi'yi takip ettiler.

Geçen gün de BoA anahtarımı kaybettim demiş. Jin de bendeler demiş. BoA da biliyordum zaten senin aldığını demiş falan. Çok iyi anlaşıyorlar. Saçmalamadıkları sürece sorun yok zaten benim için. :P

Adsız dedi ki...

evet bende niye şüphe ediyorsam sanki işte bildiğimiz akanishi..xD
bi defa cevaplar için teşekkür ederim gibi twit attı başka yok hiç tın hayranlarına karşı bende cvp yazıyorumda kkk evet bazen BoA ile atışıyorlar bende ne yapmaya çalıştıklarını çözemedim çözdüm ama neyse..bide bişey dikkatimi çekti shirota yu twit atıyor hemen arkasına jin hiç ayrılmıyor sanırsam twitterdan..baya sevdi sanırsam twitteri

Adsız dedi ki...

heehe bide şu var BoA sanırsam bakanishi kelimesine takmış iiyiki jin uzatmadı agree deyip bitirdi bence haklısın yazdıklarına katılıyorum hiç hoş şeyler degil bunlar :)

Unknown dedi ki...

Bence telefondan giriyor Akanishi. Hatta bence değil, büyük ihtimalle öyle. Telefondan girdiğinde takip ettiklerin tweet attığı zaman doğrudan sana mesaj geliyor. O yüzden anında cevap verebiliyordur. O benim de dikkatimi çekmişti.
Bir de adam sanki duydu yazdıklarımızı, geçen gün "ben bencilce tweet atmaya devam edeceğim" falan yazıp sırıtmış. Dün mü ne takipçileri arttığı için hayranlarına teşekkür etti. Son olarak da "Aşk sen nelere kadirsin!" tarzında kırocan bir Tweetlerine rastladım. :P Oğlumuz aşık sanırım.

Adsız dedi ki...

he biliyom twitter kullanmayı cnm :) jin biraz da takipçilerine böyle olsa iyi olur 70.000 oldu kime yetişebilecek ama aralarından 1 kaçına cvp verse iyi olur ya zaten kim jae joong da çok tepkisiz oda jine şöyle yazmıştı Tweetçiler eğleniyorlar mı? mirune beni çok güldürdün yaww işte bizle egleniyor tatlı baka :) bu arada japon severleri görmek beni mutlu etti diger sitelerde genelde kore oluyor..

Janoomma dedi ki...

"bu arada japon severleri görmek beni mutlu etti diger sitelerde genelde kore oluyor."

Bana bu cümleyi okumak nasip oldu ya, gözlerim doldu inan. Her kimsen teşekkür ederim adsız arkadaşım. Çünkü biz de diğer Japon sever arkadaşları gördüğümüz zaman çok mutlu oluyoruz. ^^
Ayrıca ismini yazarsan, sana daha kolay hitap edebiliriz :)

Adsız dedi ki...

blogların nasıl kullanldığını bilmiyorum bende öyle msj attım merhaba tabi kendimi tanıtayım adım gulse bende çook mutlu oluyorum japon severleri görünce diğer sitelerde bişey ekliyorsun hiç kimsenin ilgisi yok bende kendimi yanlız hissediyordum deli gibi kendi kendine konuşuyor gibi oluyor bende burayı bulunca altın madeni bulmuş gibi sevindim..genelde japon dizileri izlerim onlar daha güzel geliyor bana kurgu olarak oyunculukları olarak tanıştığımıza memnun oldum..

charmed dedi ki...

bende twitter a üye oldum ama maşallah kullanmayı beceremedim. kat-tun kamenashi jin bakayım dedim o kadar çok var ki anlamadım. bana yardım ederseniz dimi..

bu arada evet bende çok mutluyum.. beni anlayanlarla konuşabilmekten. arkadaşlarıma anlatıyorum ama koreden vazgeçemiyorlar ben de tek kalıyodum..

Unknown dedi ki...

Akanishi'nin Twitter'ı şu: http://twitter.com/#!/Jin_Akanishi

An itibariyle dansçılarına ve BoA'ya laf atıyor, her zamanki gibi yani. :P Ya ben sevdim bu işi. Artık kendime daha yakın hissediyorum Akanishi'yi.
@charmed Diğer Johnny's üyelerinin bilindiği üzere Twitter hesapları yok. Akanishi her zamanki gibi bir ilke imza attı. :P
Ne güzel! "Bütün Caponcılar toplandık, toplandık. Sorduk neden Caponlaştık, Caponlaştık!" :P falan filan.

Janoomma dedi ki...

Merhaba Gülse, çok memnun oldum ^^