11 Mayıs 2011 Çarşamba

Kim demiş, kime demiş, ne demiş? [3]

  • Kamenashi Kazuya'ya "Neden Twitter kullanmıyorsun?" diye sormuşlar. "Eğlence dünyasında çalışıp özel hayatları hakkında fazlaca açıklamada bulunanlar büyü yapmadan önce sırlarını açıklayan sihirbazlara benzemez mi? Tabii ki kimse kimseyi kandırmaya çalışmıyor. Ama ben onların belirli bir imaj oluşturmaya ya da bir şeyler saklamaya çalıştıklarını düşünmüyorum. Bazı şeylerin özel kalması güzeldir." gibi bir şeyler söylemiş. Kısacası hayranlarının gözünde sahnedeki haliyle kalmak istiyor. -.-'
  • Wu Chun, Zettai Kareshi'nin Tayvan versiyonunda oynamaktan senaryoyu beğenmediği gerekçesiyle son anda vazgeçmişti. Yapımcılar da "Oynamak istemese anlardık ama bu şekilde senaryoya çamur atması bizi çok üzdü, üstelik isteseydi senaryoda gereken değişikliği yapardık. Şimdi onun yüzünden diziyi iptal etmek zorunda kalabiliriz!" dedi. Daha sonra rolü Jiro Wang'ın üstleneceği konuşuldu ve dün Jiro bu haberi doğruladı. Dizide, daha önce Fahrenheit'in "Touch Your Heart" kliplerinde de rol alan Koreli oyuncu Goo Hye Sun-Boys Before Flowers'taki hatun- ile başrolü paylaşacaklar.
  • Lee Hong Ki'nin rol aldığı Muscle Girl dizisinin tema şarkısı FT.Island'ın Haruka isimli şarkısıydı. Şarkıya klip çekmişler.
                            
  • Temmuz'un 6'sında Arashi'nin yeni albümü çıkacakmış. Adı "Beautiful World" olacakmış ve içinde grup üyelerinin soloları ve 7 yeni şarkı olacakmış. Ayrıca öncesinde, 15 Haziran'da konser DVD'leri çıkacakmış.
  • Yellow Gold DVD'si Oricon'da hafta 1. oldu. Tebrikler Akanishi! :P
  • Temmuz'da Eita'nın yeni bir dizisi başlayacak. Adı "Soredemo Ikiteyuku". Dizide, kız kardeşi arkadaşı tarafından öldürülen birini canlandırıyor. 15 yıl sonra katil arkadaşının kız kardeşiyle tanışıyormuş. --'
  • L’arc~en~Ciel'in 29 Haziran'da, 20. yıldönümleri şerefine "Good Luck My Way" isminde yeni bir single'ı çıkacakmış.
  • Hayranlara "Hangi Japon ünlüyle çıkmak isterdiniz?" demişler. Evet, yine, yeni, yeniden!
Anket sonucu:
1. Yamashita Tomohisa
2. Kazuya Kamenashi
3. Akanishi Jin
4. Ikuta Toma
5. Matsumoto Jun
6. Miura Hamura
7. Yuya Matsushita
8. Narimiya Hiroki
9. Shirota Yu
10. Tomoya Nagase
 ----------------------
1. YUI
2. Utada Hikaru
3. Namie Amuro
4. Ayumi Hamasaki
5. Horikita Maki
6. Erika Toda
7. Anna Tsuchiya
8. Nishino Kana
9. Erika Sawajiri
10. Kumi Koda

4 yorum:

Silver dedi ki...

bof daki kızı hiç sevmiyorum bof u da mahvetti zaten jiro wang ın oynamasına sevindim ama bu kızla oynamasına değil:/senaryo kötüyse jiro neden kabul etmişki.birde muscle girl türkçe altyazılı yayınlamaya başladımı sitelerde?

Unknown dedi ki...

Valla diyorlar ki, Wu Chun'un ajansla anlaşmasının süresi dolmuş, o da bir süre memleketi Brunei'ye gitmiş. Bu yüzden her şeyi bırakmak zorunda kalmış. Senaryoyu bahane olarak kullanmış diyorlar. Şimdiyse anlaşması tazelenmiş geri dönmüş.

Bana göreyse setten biriyle anlaşmazlık yaşadı, bu o başroldeki kız bile olabilir. Jiro da arkasını topluyor işte. :P Herkes Wu Chun'u sormuş Jiro'ya, o da aralarında hiçbir sorun olmadığını, çok yakın arkadaş olduklarını ve çıkan dedikodulara kulak asmadıklarını söylemiş.

Valla ben online siteleri takip etmiyorum, Muscle Girl yayınlandı mı bilemicem Miwako. :D

Silver dedi ki...

setten biriyle anlaşmazlık yaşadığı kansına nasıl vardın? neyse zaten jiro bu işi kurtalır iyi bi dizi olucak bence :D

Unknown dedi ki...

Dizi için yapılan basın toplantısını da izlemiştim ve Wu Chun gayet mutlu görünüyordu, birden kararını değiştirmesinin en mantıklı açıklaması bu, yani bana göre. :D